PIZZA HOUSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 706 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza House. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 20:12 Pizza lauw kwaliteit pizzahouse erg achteruit gegaan
28 mei 2024 om 4:11 Heerlijk pizza!
20 apr 2024 om 0:17 Veel te lang gewacht
25 feb 2024 om 12:45 Zoals gewoonlijk bezorging snel en me eten was ook nog lekker warm!!
16 feb 2024 om 12:04 Alhamduale
1 feb 2024 om 20:22 Bezorger was vriendelijk.. Alleen het eten was echt niet lekker… veel te zout Pizza was te zout en te veel kruiden… Pasta was echt heel zout en “carbonara” betekent hier gewoon meer kaas en zout dan pasta er zat gesmolten kaas in van die korrel kaas
10 jan 2024 om 1:53 bezorger belde hij stond op een verkeerd adres en zei dat ik het maar moest komen halen erg onvriendelijk en daardoor een koude pizza erg jammer
18 nov 2023 om 17:57 Zeer slecht me bestelling kwam niet aan bel ik op zeggen ze dat bezorger nu onderweg is 5 mins geleden na 25 mins bel ik nog een x zeggen ze dat het een uur geleden al bezorgd is en word je vals beschuldigd dat je een oplichter bent Zeer slecht
2 nov 2023 om 19:10 Was het lekker en warm En goeie bezorger
4 sep 2023 om 9:22 Reviews op thuisbezorgd moeten gekocht zijn want op google maps hebben ze 2.5 ster en het eten was echt heel vies. Was niet wat ik had besteld en deed er ook 2 uur over om aan te komen.